Energetische schoonmaak huis

Energetisch schoonmaak van je huis


Elk huis heeft een geschiedenis en de plaats waar het is gebouwd. Alle gebeurtenissen die plaatsvinden in een huis of plaats laten sporen na. En de staat waarin ons huis zich (energetisch) bevindt, kan daarom een grote invloed hebben op onszelf en ons leven.

De energie in je huis kan op veel manieren invloed op je hebben, zowel positief als negatief. U kunt bijvoorbeeld denken aan negatieve energieën van anderen (bijv. Overleden mensen), negatieve gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in / rond het huis, eigen negatieve energie / gedachten, objecten die een energie produceren (tweedehands meubels) enz.

Je kunt denken aan klachten als onrust, angsten, vermoeidheid, slechte slaap, stress, niet veilig voelen in je huis etc. Het is zeker aan te raden om je huis energetisch schoon te maken.
 
Dit is waarom ik technieken heb geleerd en ontwikkeld om een huis energetisch te reinigen. Eigenlijk zou een betere beschrijving zijn: Je huis zegenen. Zodat je vrij kan zijn in je eigen ruimte.

Omdat ik de vervuilende / storende energieën uit je huis haal. Voorbeelden zijn oude, negatieve gebeurtenissen uit het verleden die nog steeds in het huis hangen, oude, negatieve emoties die nog steeds in het huis hangen, zwervende zielen die rondhangen en naar het licht brengen, enz.
Ik leg een ondersteunende positieve energie neer.
Een energie die is afgestemd op jou en wat je nodig hebt.

Na dit zit ik met je en geef ik advies. Het is belangrijk om te beseffen dat hoe je in je energie bent ook de energie van je huis beïnvloedt.