Healing

14682198_1773503266244554_139689081393899425_oHealing/Energetische therapie :

Universele energie is de bron van leven en in alles en iedereen in het universum aanwezig. We zijn alleen ‘vergeten’ dat het bestaat, dat het een deel van onszelf is, wat we ermee kunnen doen en wat het voor ons betekent. Over het algemeen is de energie in onszelf ‘in balans’ maar door ziekte of gebeurtenissen in ons leven (of zelfs vorige levens) kan een verstoring van de energiebalans optreden.

Door ons open te stellen voor universele helende energie, kan genezing ontstaan. Het is mogelijk om jezelf te genezen, maar een healer is vaak ingeschakeld. Een healer is als het ware een ‘luik’, de helende energie wordt door de healer doorgegeven aan degene die wordt behandeld, dus het is niet de energie van de healer zelf die je ontvangt. Hoe meer je jezelf toestaat om de energie te ‘toelaten’, hoe beter de healing kan plaatsvinden. De mate waarin de Helende energie “toegeeft” is meestal onbewust en wordt bepaald door je eigen ‘geschiedenis en levensloop’. Hierdoor kunnen mensen (met dezelfde klachten) heel anders reageren op een healing en is er geen garantie voor een ‘vooraf bepaald’ resultaat.
Healing kan worden gebruikt om bijna alle klachten / ziekten te behandelen. Ook in het geval van ernstige ziekten of pijn kan healing verbetering, verlichting of zelfs healing geven. Hoe de healing plaatsvindt en hoeveel sessies nodig zijn, wil niet van tevoren zeggen, je voelt jezelf of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans wordt verstoord, is meer of minder tijd nodig om de balans te herstellen. De werking van de Helende energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is afgelopen, de energie kan dagen of zelfs weken blijven werken.